Att söka jobb är ibland svårt om man bara ser sina hinder. jag är själv synskadad och kan därför inte längre köra bil av något slag. Detta var något jag tidigare gjorde för att förtjäna mitt uppehälle, det var mitt jobb. När man hittade mitt synfel för ca 3 år sedan kändes det kanske inte så mycket men när man sa att jag inte längre fick köra bil kändes det som m hela min värld höll på att rasa. Jag såg framför mig hur jag skulle tvingas bort inte bara från mitt vanliga arbete utan även bli tvungen att sluta turnera som artist. Nu blev det inte riktigt så, visserligen fick jag sluta mitt vanliga arbete men tack vara vänner och färdtjänst kan jag fortfarande turnera.

Vad har detta med att söka jobb att göra? Inget säger en del allt säger jag eller ja kanske inte allt men en del. När jag plötsligt fick en förändring som kostade mig mitt arbete såg jag bara världen i svart och dysterhet. Men med hjälp av vänner familj och positivt tänkande fick jag gnistan tillbaka.

Idag såg jag en inspelad föreläsning av Nick Vujici en man född utan vare sig armar eller ben som inte lät sina fysiska hinder stå i vägen för hans mål. Det var länge sedan jag kände mig så inspirerad. Så längesedan jag ville glömma bort alla hinder i världen och endast se möjligheter. Får du möjligheten att se honom tala live eller på You Tube ta den. lägg ner allt och ta den till er. Det är värt varenda minut.
Besök hans hemsida på http://www.attitudeisaltitude.com/ eller http://nickvujicic.com/