Äntligen! Då har jag äntligen ett fast jobb igen. Visserligen inte på heltid men två dagar i veckan är ändå ett fast arbete. Varje torsdag och fredag kommer jag jobba som butiksdemonstratör på Willys i Växjö.
Jag har jobbat med butiksdemonstrationer under ganska många år nu men det har alltid tidigare varit ett uppdrag här och ett uppdrag där. att nu få en fast punkt i tillvaron känns riktigt skönt.
Att Willys bara ligger 10 minuter hemifrån gör ju inte saken sämre. Det blir åtskilliga hundralappar man kommer spara på att slippa äta ute varje dag man arbetar och att inte behöva boka färdtjänst till och från jobbet varje dag.

Även om jag inte har skrivit här så ofta som jag vill men jag hoppas att jag kommer kunna skriva här lite oftare i framtiden för även om jag nu har ett fast jobb så är jag girig nog att vilja ha mer jobb.